Ørbæksvej 32, 2970 Hørsholm, Tlf.: 45860632 
 
  Job
 
Ny leder til den private daginstitution "Selmers Børnehus" i Hørsholm

Vi søger ny leder, da vores meget værdsatte leder gennem 18 år går på efterløn.

Selmers Børnehus er en meget søgt privat integreret institution med 52 børn, fordelt på 3 stuer. 2 stuer med de 2,5-6 årige og 1 stue med de 0-2,5 årige. Der er 12 medarbejdere ansat i Selmers Børnehus. Børnehuset ligger i en gammel villa og har med sin mere end hundrede år gamle historie altid været beboet af børn.

Selmers Børnehus er en velfungerende institution, hvor der er en god omgangstone, engagerede og fleksible medarbejdere, der med deres gode samarbejdsevner får dagligdagen til at fungere godt. Vi har åbne døre, arbejder stuevis og på tværs af stuerne i aldersopdelte grupper. Udelivet prioriteres højt, vores legeplads er ikke specielt stor, til gengæld er der rig mulighed for, at børnene kan udvikle deres fantasi og kreativitet. Der arbejdes tæt sammen med naturcentret Nyruphus.

Disse grundværdier er helt centrale og det er derfor vigtigt, at en ny leder har lyst til at medvirke til fastholdelse og videreudvikling af netop dette.

Se mere om Selmers Børnehus på vores hjemmeside www.selmersbornehus.dk

Faglige egenskaber

Der lægges vægt på at :

 • Du har relevant og solid ledelseserfaring, og med overblik kan fastholde langsigtede strategiske planer for, hvor institutionen skal bevæge sig hen og hvordan.
 • Du har erfaring med økonomi, og de særlige krav der stilles til håndtering af denne i en privat institution.
 • Du har en pædagogisk faglig stærk baggrund, som du ønsker og evner at dele med medarbejdergruppen. Du skal kunne motivere, inspirere og medinddrage medarbejderne på en måde, der skaber arbejdsglæde og dermed platform for den gode arbejdsplads.
 • Du er en udadvendt leder, der er synlig og tydelig overfor både børn, medarbejdere og forældre, og som nyder at samarbejde i alle konstellationer med de udfordringer og potentialer det bibringer. Du skal være indstillet på, at dine timer er delt mellem arbejdet i børnegrupperne og de administrative opgaver. Du skal have lyst til børnetimer.

   

  Personlige egenskaber

  Der lægges vægt på at :

 • Du er åben, imødekommende og tilgængelig overfor børn, personale og forældre.
 • Du er empatisk og omsorgsfuld og kerer dig om børn såvel som medarbejdere.
 • Du er nærværende og lyttende og god til at mærke stemninger. Du tager ansvar for, at institutionen til stadighed er et trygt og rart sted for børn, personale og forældre.
 • Du er positiv og har et godt humør, der bidrager til den gode stemning i Selmers Børnehus.

  Som privat institution nyder vi de fordele og friheder det giver i hverdagen.  Du skal derfor være indstillet på et tæt samarbejde med bestyrelsen, hvor der arbejdes med langsigtede strategiske udviklings – og vedligeholdelsesplaner, politikker m.v.

  Ansættelse sker efter gældende overenskomst. Hvis du ønsker at høre mere om stillingen, kan Souschef Berit Frederiksen kontaktes på telefon 45860632 i tidsrummet 9-12.

  Lederstillingen ønskes besat 1. juni 2017

  Ansøgningsfrist er 1. marts 2017. Ansøgninger fremsendes på mail til jobselmers@gmail.com. Efter aftale vil der inden tilbud om ansættelse blive indhentet referencer fra tidligere ansættelser.Sidst opdateret 7. februar 2017